Σκαλαθύρματα 16/1/2018

Κώστας Γραμματικάκης
Κώστας Γραμματικάκης

  • Θα συνιστούσα στο Δήμο Ηρακλείου να συνεχίσει την κοπή των δέντρων όπου βρει κανένα να φυτρώνει. Από ότι παρατήρησα είναι ο μόνος τρόπος για να ξυπνήσει λιγάκι τους συμπολίτες μας!…

  • Πάλι καλά που ανακατεύτηκε ο στρατός κι έτσι το πλοίο – βόμβα που απειλούσε να ισοπεδώσει το μισό Ηράκλειο, απομακρύνεται από το λιμάνι μας. Βέβαια χωρίς να έχει δέσει στο κατάρτι του ως άλλον Οδυσσέα τον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Κουρουμπλή, του οποίου ούτε το αυτάκι δεν ίδρωσε για τον κίνδυνο που απειλούσε την πόλη μας. Ευτυχώς η παρέμβαση του Περιφερειάρχη κ. Αρναουτάκη αποδείχτηκε και έγκαιρη και απολύτως αποτελεσματική.

  • Περίεργα τα αποτελέσματα της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου. Ένα από αυτά και το ότι η κ. Μεγαλοοικονόμου βουλευτής λέει της Ένωσης Κεντρώων, προσαρτήθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ. Άλλη μία ξέρα δηλαδή στον κυβερνητικό πλου.

  • Με καλέσανε προχθές σ’ ένα γάμο στην ύπαιθρο Κρήτη. Πήγα και γύρισα αρτιμελής. Πράγμα ιδιαιτέρως αξιοσημείωτο αν σκεφτεί κανείς ότι έπεσαν περί τους τρεις χιλιάδες πυροβολισμούς. Η κουραδομαγκιά στην Κρήτη βασιλεύει.

  • Με εντολή του δικτάτορα Ερντογάν οι Τούρκοι εντείνουν τις προκλήσεις τους στο Αιγαίο. Τι κρίμα που η Κρήτη πέφτει κάπως μακριά σε αυτό το θαλασσινό έθνος για να έρθουν και κατά εδώ. Και να δουν πόσα απίδια βάζει ο σάκος.