Χάρηκα…

Κώστας Γραμματικάκης
Κώστας Γραμματικάκης

Χάρηκα για το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη. Χάρηκα που εκατοντάδες χιλιάδες λαού αποστόμωσαν στην κυριολεξία όλους τους “προοδευτικούς” λέτσους, που πετούσαν τόνους λάσπη – όχι η Χρυσή Αυγή το οργανώνει, όχι μην πάτε γιατί το λέει η Εκκλησία, όχι ο ηλίθιος Καμμένος είναι από πίσω και άλλα τέτοια φαιδρά.

Οι περισσότεροι από 300.000 Έλληνες που μαζεύτηκαν εκεί όχι μόνο απέδειξαν ότι ακόμη ζούνε αλλά έφεραν και σε άκρα αμηχανία το Μαξίμου και τους υποτελείς “δημοσιογράφους” που προσπάθησαν να το υποβαθμίσουν, να το εξαφανίσουν. Ακόμη και η ΕΡΤ3 που από εμάς πληρώνεται παρίστανε την πάπια. Σήμερα βέβαια όλοι τους μιλούν για την επιτυχία της συγκέντρωσης, όλοι έχουν καταπιεί τις γλώσσες τους και προσπαθούν να βρουν επιχειρήματα για να δικαιολογήσουν την ανυπαρξία τους.

Η ανυπαρξία μάγκες, ούτε καλύπτεται ούτε μπορεί να εμφανιστεί. Ότι μαλακίες κι αν λέτε από τους τηλεοπτικούς σας σταθμούς σαν έτσι και μόνο έτσι χαρακτηρίζονται. Ομολογουμένως βέβαια κανείς δεν περίμενε μια τέτοια επιτυχία. Κι εγώ που έχω γράψει εκατό χιλιάδες φορές ότι εμπιστεύομαι ακόμη τον Έλληνα, δεν μπορούσα καν να φανταστώ την ειλικρίνεια, τον αυθορμητισμό και το πάθος των συγκεντρωθέντων. Ακόμη βέβαια οι λεγόμενοι “προοδευτικοί” προσπαθούν να δικαιολογήσουν τη θέση τους. Βλέπετε, ούτε καν καταλαβαίνουν ότι το να έχεις θέση είναι υποχρέωση, το να μην πηγαίνεις πολλές φορές σύμφωνα με το ρεύμα, επιταγή.

Αναμαζευτείτε λοιπόν κουλουκάκια και βρέστε άλλους τόπους κι άλλους τρόπους να εκδηλώσετε τον “προοδευτισμό” σας.

Το καταλάβατε ρε γελοίοι;