Φασίστες επιτέθηκαν στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη – πιάνουμε πάτο

Όταν δεν αντιλαμβάνεσαι τι ακριβώς είναι ο Μίκης τότε τράβα πλύνε κανένα πιάτο γιατί για επανάσταση δεν κάνεις

??? ????????????????
??? ????????????????

Ο Μίκης Θεοδωράκης είναι ένας άνθρωπος παθιασμένος από τη μέρα που γεννήθηκε και αυτό φαίνεται πρωτίστως στη μουσική του αλλά και στην πολιτική του σταδιοδρομία. Από τη νεολαία Μεταξά όπου ξεκίνησε και την Αριστερά στην οποία πέρασε μέχρι και τη συνεργασία στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, ο Μίκης έδειχνε με κάθε τρόπο ένα πράγμα: Πως οι ανήσυχοι άνθρωποι δεν βλέπουν διαχωρισμούς ιδεολογικής φύσεως μπροστά στον πατριωτισμό. Αυτό κι έκανε. Πήγαινε όπου θεωρούσε πως εκφραζόταν μια στάση πάντοτε πατριωτική.

Θα μπορούσε κάποιος να τον χαρακτηρίσει ως πολιτικά αφελή αλλά πάντως δεν το έκανε από συμφέρον. Σιγά που θα είχε ανάγκη ο Μίκης τους σαλτιμπάγκους πολιτικούς μας για να τον θρέψουν. Ούτε μία τρίχα από τα ατίθασα μαλλιά του δεν είναι…

Οι εύκολες κρίσεις για αυτόν τον άνθρωπο είναι τόσο αφελείς που δεν αξίζουν να σχολιάζονται. Αλλά αν έμεναν στις κρίσεις θα ήταν καλά. Η επίθεση «αντιεξουσιαστών» στο σπίτι του δείχνει πως πιάνουμε πάτο σύντομα οπότε τα διαβατήρια στα δόντια. Πλησιάζει το κακό με φόρα.

Όσοι έχουν την αντοχή να με διαβάζουν (γερή κράση έχετε) θα έχουν καταλάβει πως:

  1. Είμαι ενάντια στο συλλαλητήριο ως πολιτική πρακτική στα εθνικά θέματα
  2. Είμαι υπέρ της διεξαγωγής του γιατί είναι δικαίωμα των Ελλήνων
  3. Δεν θα πήγαινα ούτε επί πληρωμή
  4. Απεχθάνομαι τον εθνικισμό

Αυτό όμως που απεχθάνομαι περισσότερο είναι αυτούς τους τάχα αντιεξουσιαστές που σηκώνουν μια μαυροκόκκινη παντιέρα και νομίζουν οι στούρνοι πως είναι κάτι περισσότερο από τους Χρυσαυγίτες. Τα ίδια σκατά είστε και αυτή την πορεία θα έχετε: Του φασιστικού μορφώματος που κάθε διαφορετικό από εσάς θέλει να το φιμώσει. Κότες.

Οι ηλίθιοι χτυπούν πάντοτε ομαδικά γιατί έτσι νιώθουν ισχυροί και τάχα σθένος.

Να διαβάσετε το βιβλίο του Εμφυλίου «Πυραμίδα 67». Θα τους βρείτε όλους αυτούς εκεί μέσα. Ο ανθρωπολογικός τύπος του ηλίθιου καθάρματος είναι ένας και ενιαίος. Να δείτε και το ντοκιμαντέρ «Ο Εμφύλιος μέσα μας» και θα καταλάβετε πολύ περισσότερα.