Τσίπρα προσοχή!

Κώστας Γραμματικάκης
Κώστας Γραμματικάκης

Θα ήταν ανάρμοστο και εξαιρετικά επιπόλαιο, εάν προφασιζόμαστε ότι η διεμβόλησις του σκάφους του λιμενικού από Τούρκικη ακταιωρό, οφείλεται μόνο – ή κατά κύριο λόγο – στην πασίγνωστη ατζαμοσύνη των Τούρκων σε ότι έχει σχέση με τη θάλασσα!

Το σχέδιο είναι προδιαγεγραμμένο και πιστέψετέ το επιτέλους! Ο δικτάτορας Ερντογάν, αφού εξασφάλισε τη συνενοχή της Ρωσίας που μας έχει συνηθίσει άλλωστε σε τέτοιου είδους κόλπα, αφού κωλογλύφει τους Σκοπιανούς στρέφεται τώρα σιγά σιγά και αντιστάσεως μή ούσης, στον κυρίως στόχο του που είναι ένας: Το Αιγαίο και κατ’ επέκταση η Θράκη.

Δεν ξέρω φυσικά πώς, πίσω από κλειστές πόρτες, θα αντιδράσει το κηφηναριό που μας κυβερνά. Ξέρω όμως και πολύ καλά μάλιστα ότι όταν ο δικτάτορας της Τουρκίας τσακίζεται από τους Κούρδους στρέφεται προς την Ελλάδα φυσικά αδιάφορος για τις ανακοινώσεις διαμαρτυρίας που θα εκδώσει η Ευρωπαϊκή Ένωση, αδιάφορος για τις συστάσεις του ΝΑΤΟ και των Αμερικανών που υποτίθεται ότι μαζί με τους ποικιλώνυμους διεθνείς οργανισμούς υπερασπίζονται το Δίκιο.

Τσίπρα έχε το νου σου. Ξεπέρασες πια τα όρια ασφαλείας που σου προσφέρει μια φυγή με ελικόπτερο.

Εμείς ξέρεις τι λέμε; «Μητρός τε καὶ πατρὸς καὶ τῶν ἄλλων προγόνων ἀπάντων τιμιώτερόν ἐστιν ἡ Πατρὶς καὶ σεμνότερον καὶ ἁγιώτερον καὶ ἐν μείζονι μοίρᾳ καὶ παρὰ θεοῖς καὶ παρ᾿ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι».

Comments

  1. Oraia ta lete re    

    Δεν καταλαβαίνω όμως τι ακριβώς προτείνετε; Τι έπρεπε να είχανε κάνει οι πολιτικοί σε αυτό το θέμα;

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.