Σκαλαθύρματα 7/2/2018

Κώστας Γραμματικάκης
Κώστας Γραμματικάκης

  • Κοντοζυγώνει η Τσικνοπέμπτη κοπέλια. Και θα μου πείτε αλλά θα έχετε άδικο: Κι ήντα σε νοιάζει εσένα; Με νοιάζει και με παρανοιάζει. Ζω ακόμη και μ’ αρέσει να βλέπω τον κόσμο χαρούμενο. Και σ’ αυτό συμφωνεί και το μαχαίρι που χω στην καρδιά και που συνεχώς αιμορραγεί.
  • Τη μισή Αλβανία την έχουμε χτίσει εμείς με την έννοια ότι άνθρωποι που ήρθαν από εκεί και δούλεψαν με συνέπεια και πείσμα, όλοι τους έχτισαν κι από ένα σπίτι στην Αλβανία, την πατρίδα τους. Κι έχουμε τώρα τον αρχιμαλάκα τον πρωθυπουργό τους να μας λέει για περιουσίες των Τσάμηδων κι άλλα τέτοια φαιδρά. Τι να κάνουμε όμως; Βρίσκουν και τα κάνουν οι γείτονές μας. Καιρός λαγού, καιρός λαγουδίνας όμως.
  • Πέστε καμιά λέξη ρε παιδιά να γράψω ένα σκαλάθυρμα! «Σιγή επικρατεί επ’ αμφοτέρας τας στήλας». Κι όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν.
  • Το Mesogios.gr σας υπόσχεται μια καινούργια εξαιρετικά ελκυστική «σελίδα»: Το Παλιό Ηράκλειο. Με χρονογραφήματα του Αριστοτέλη Κ. Γραμματικάκη με τη ζωή και τα τότε βάσανα της πόλης μας. Όταν θα είμαστε απολύτως έτοιμοι θα σας ξαναενημερώσουμε.
  • Χθες οι συνεργάτες μου μου έκαναν μαθήματα για το κινητό που κουβαλώ και από το οποίο ξέρω μόνο να παίρνω και να απαντώ σε τηλεφωνήματα. Τους παρακολουθούσα απλώς. Στο τέλος διαφώνησαν και οι ίδιοι για το ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος να το χειρίζομαι και γλύτωσα εγώ.

Comments

  1. ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΑΛΕΤΑΚΗΣ    

    Εχουμε να θυμηθουμε πολλα απο το παλιο Ηρακλειο φιλε Κωστα…Ξεκινα το συντομα Αριστοτελη….

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.