Σκαλαθύρματα 26/04/18

Κώστας Γραμματικάκης
Κώστας Γραμματικάκης

 • Σε άλλο σημείο της mesogios.gr σας γράφω αναλυτικά για την περιπέτεια που έζησα σήμερα στο Ηράκλειο. Ένα όμως σας απέκρυψα: Τη  θάλασσα που ήταν τόσο όμορφη ώστε σου ερχόταν να βουτήξεις από την 25ης Αυγούστου και να πάρεις ανάσα στην Αμοργό. Μεγάλοι οι καημοί, φίλοι. Μεγάλοι!
 • Μου φαίνεται ότι πρέπει να πάω κι εγώ σε μάγισσες και χαρτορίχτρες, για να μου πουν τι διάολο γίνεται με την οδό Ίδης! Τσιμέντα, μηχανήματα, φορτηγά και πεζοδρόμηση, γιοκ. Παρ’ όλο που είμαι παθών συμφωνώ με τα έργα. Όχι όμως και με τις καθυστερήσεις τους.
 • Η Ελένη Παπαδοπούλου, μακρινή και εξ’ αγχιστίας συγγενής μου, βραβεύτηκε προχθές με το πρώτο βραβείο σε πανευρωπαϊκό διαγωνισμό κοσμήματος. Πάντα τέτοια, Λενιώ μου.
 • Αν αλλάξεις τον τόνο στο γερός, γίνεται γέρος. Να λυσσάξετε όμως, εγώ τον τόνο δεν τον αλλάζω. Να με έχει ο Θεός γερό και τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες!
 • Λαμπρή η σημερινή μέρα και ασφαλώς και πρέπει να την πανηγυρίσομε. Ελληνικός ουρανός, κρητικός ήλιος και τα ανθρωπάκια να πηγαινοερχόμαστε επί του φλοιού της Γης. Μεγάλη η Χάρη σου Θεέ μου.

Comments

 1. Ρανια Μεϊμάρη Βρεντζου    

  Για τον κ. Κ. Γραμματικάκη.
  Ελπίζω να σας μετέφεραν την ανησυχία μου όταν λειπατε. Σας εύχομαι είστε σιδερένιος, δυνατός και ποτέ πια τέτοιες περιπέτειες. Χαιρετίσματα στην κυρία Μαρίτα. Θα τα πούμε τον Μάιο που θα έρθω από κοντά. Αν έχετε πεθυμισει κάτι από εδώ ( γλυκό κλπ) πείτε το να σα στο φέρω.
  Από το Ριαντ πολλά φιλιά
  Ρανια Μεϊμάρη Βρέντζου.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.