Σκαλαθύρματα 25/2/2018

Κώστας Γραμματικάκης
Κώστας Γραμματικάκης

  • Το ζάπλουτο ζευγάρι του Υπουργού Οικονομίας Παπαδημητρίου και της συζύγου του αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας κυρίας Ράνιας Αντωνοπούλου εισπράττει και 12.000 ευρώ από το δημόσιο για να πληρώνει το ενοίκιο του σπιτιού τους στην Αθήνα! Κι ύστερα μου λέτε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αριστερή κυβέρνηση. Πώς δεν είναι ρε παιδιά; Αφού το «ενωμένοι στον αγώνα και στη μάσα χωριστά» το εφαρμόζουν 1.000%
  • Τώρα αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας είναι η κυρία Ράνια Αντωνοπούλου. Οι εργάτες των 400 ευρώ το μήνα μπορούν να πανηγυρίζουν για την προστάτιδά τους.
  • Χθες Σάββατο το πρωί την ώρα που ετοιμαζόμουν να βγω από το σπίτι καμιά βόλτα στα στενοσόκακα, με πήραν από πίσω οι καταρράκτες του ουρανού και με ξανατρύπωσαν μέσα. Λέτε να το κάνω σύστημα κάθε πρωί μπας και σωθεί η Κρήτη από τη λειψυδρία;
  • Ένας κεραυνός που τον τράβηξε το αλεξικέραυνο του Αγ. Μηνά – το σπίτι μου είναι εκεί δίπλα – μας τράνταξε όλους κι έστειλε τις γάτες κάτω από τους καναπέδες. Πλάκα είχε λοιπόν μόνο που κράτησε λίγο. Πρωτοβρόχια λοιπόν τέλος Φεβρουαρίου. Κουζουλάθηκε μαζί με εμάς κι ο καιρός.
  • Έχει γεμίσει το διαδίκτυο τραγικές φωτογραφίες σκοτωμένων αμάχων στη Συρία. Κι εμείς; Εμείς τα ξεπερνάμε και ψάχνουμε να βρούμε καμιά που δείχνει τα μπούτια της ή τα βυζιά της.