Σκαλαθύρματα 22/2/2018

Κώστας Γραμματικάκης
Κώστας Γραμματικάκης

  • Το mesogios.gr πρόκειται σοβαρά και εν εκτάσει να ασχοληθεί με το λεγόμενο «Πολιτιστικό Κέντρο» του Ηρακλείου. Του νεκρού αυτού οικοδομήματος που αφού κατάπιε εκατομμύρια των εκατομμυρίων, στέκει εκεί θλιβερό δείγμα της επιπολαιότητας μας. Χάσαμε την «Αθηνά» και μας έμεινε η σπηλιά του Νταβέλη, που κι αυτή είναι ωραιότερη. Θα τα ξαναπούμε όμως μια και η λύση να κατεδαφιστεί σαφώς και δεν είναι εφικτή.
  • Τελειώνει κι ο Φεβρουάριος, και το φράγμα Αποσελέμη ετοιμάζεται αφού απεκάλυψε το Σφεντύλι να αποκαλύψει και το βυθό του. Αυτό που θα μας έσωζε ούτε μια χρονιά ανομβρίας δεν άντεξε! Εκτός αν ανοίξουν οι καταρράκτες του ουρανού, συμπολίτες, ετοιμαστείτε να πούμε το νερό νεράκι και να κάνουμε μπάνιο με μια μποτίλια εμφιαλωμένο.
  • Όσο και να στρουμφίζω το μυαλό μου δεν μπορώ να βρω κάτι ευχάριστο για να σας γράψω. Δεν πειράζει ρε παιδιά. «Τα πάντα ρει, μηδέποτε κατά τ’αυτό μένειν» όπως έλεγε κι ο Μπάρμπα – Ηράκλειτος. Πού θα πάει; Θα γυρίσει κι ο τροχός να… κι ο φτωχός.
  • Εγώ σας τα λέω αλλά εσείς δεν με ακούτε. Πάρτε τα τρεχαντήρια σας κι ανεβείτε στον Ψηλορείτη. Μόνο έτσι θα καταλάβετε πόσο όμορφη σε όλες τις εποχές είναι η Κρήτη.
  • Ένα ακέφαλο εντυπωσιακό άγαλμα της Αφροδίτης έφεραν στο φως οι ανασκαφές για το μετρό της Θεσσαλονίκης! Όμως τι καμαρώνετε ρε παιδιά; Οι Σκοπιανοί θα το έχουν φτιάξει!!!

Comments

  1. Τασος Κρασσας    

    Σε χαιρομαι πρωτοξαδελφε.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.