Σκαλαθύρματα 22/03/18

Κώστας Γραμματικάκης
Κώστας Γραμματικάκης

 • 21 Μαρτίου χθες, ισημερία προχθές. Ε, και; Θα μου πείτε. Τίποτα καημέχαρη. Εγώ μετράω αντίστροφα τις μέρες μέχρι να καλοκαιρέψει ολότελα.
 • Έχω ένα «φίλο» που αρέσκεται να κάνει «κριτικές» σε οτιδήποτε γράφω. Είναι τόσο ανόητος που με μεγάλη δυσκολία καταφέρνω να διαβάσω ένα από τα τρία σχόλια που στέλνει. Είναι δε και τόσο γενναίος που κρύβεται πίσω από ψευδώνυμα. Δεν πας να ξύνεις προβιές ρε φίλε;
 • Μια τηλεπαρουσιάστρια πασίγνωστη για την αδυναμία της στα κοριτσάκια, δήλωσε προχθές γκαστρωμένη, χωρίς όμως να διευκρινίσει  από ποιαν. Εντυπωσιακή λοιπόν η πρόοδος που σημειώνει η ανθρωπότητα! Ακόμη και οι ομοφυλόφιλες έγιναν ερμαφρόδιτες.
 • Σας έχω πει ότι διασκεδάζω με το να παρακολουθώ τις τηλεοπτικές διαφημίσεις. Έτσι μετά τη «Hellmans» που εξακολουθεί να χρησιμοποιεί αυγά ελευθέρας βοσκής, μια άλλη εταιρεία διανομής ρεύματος μπέρδεψε τα μπούτια της και αντί να γράψει με την ενέργεια που πουλά κάνει τη νύχτα, μέρα, συστήνει να αγοράζομε από αυτήν για να κάνομε τη μέρα, νύχτα! Ευχαριστούμε φίλοι, αλλά δε θα πάρουμε.
 • Αν θέλετε να περάσετε κάποιες γοητευτικές στιγμές, βρέστε ένα τρεχαντήρι και βγείτε έξω από το λιμάνι, αρκεί να έχει μελτεμάκι. Ωραιότερη αίσθηση απ’ αυτήν που, κρατώντας τη λαγουδέρα, θα σας κυριεύσει καθώς θα καβαλικεύετε το ένα κύμα και θα σας γκρεμίζει από πάνω του, δεν υπάρχει περίπτωση να νιώσετε ευτυχέστερος. Και ξέρω τι σας λέω.

Comments

 1. Oraia ta lete re    

  > Έχω ένα «φίλο» που αρέσκεται να κάνει «κριτικές» σε οτιδήποτε γράφω.

  Αν αναφέρεστε σε μένα, να σας επισημάνω το προφανές: οτι αρέσκομαι να γράφω παντού, όχι μόνο σε εσάς.

  > Είναι τόσο ανόητος που με μεγάλη δυσκολία καταφέρνω να διαβάσω ένα από τα τρία σχόλια που στέλνει.

  🙂

  > Είναι δε και τόσο γενναίος που κρύβεται πίσω από ψευδώνυμα.

  δεν υπάρχουν πραγματικά ονόματα στο internet, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, ευτυχώς ή δυστυχώς.

  > Δεν πας να ξύνεις προβιές ρε φίλε;

  μπα, προτιμώ να επισημαίνω προβιές ;p
  π.χ. πολεμοχαρείς με προβιά φιλειρηνιστή

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.