Σκαλαθύρματα 21/1/2018

Κώστας Γραμματικάκης
Κώστας Γραμματικάκης

  • Επανερχόμαστε: Να « κυνηγήσει» η Δημοτική Αστυνομία, τα μηχανάκια που εμποδίζουν την διέλευση πεζών από τον μικρό διάδρομο που έχει αφεθεί στη διασταύρωση Δικαιοσύνης και Ίδης. Δεν μπορεί ο κάθε ανόητος να κάνει κουμάντο στην πόλη και να εμποδίζει με το δίτροχο του ακόμη και τις μανούλες με τα καροτσάκια!
  • Είμαι κάτοικος του κέντρου της Πόλης. Επομένως και λάτρης –και μη σας φανεί περίεργο- των συνοικιών του Ηρακλείου. Ιδιαιτέρως της Αγίας Τριάδος, για τα πάθη αλλά και τις προοπτικές της οποίας πολλά θα μάθετε από το mesogios.gr και μια συνέντευξη της Σώτιας Πεντεδήμου. Η συνέχεια στις οθόνες σας παρακαλώ…
  • Για να μην πέσει το σπίτι μας και μας πλακώσει, ας αυτοδιαφημιστούμε και λιγάκι! Το mesogios.gr έχει ήδη αποκτήσει αναγνώστες και στο Περού και στην Σαουδική Αραβία και στη Νοτιοαφρικανική Ένωση και σε άλλες 24 χώρες!!! Όρτσα λοιπόν τα πανιά για να κατακτήσει η Κρήτη όλον τον Κόσμο!
  • Και συνεχίζω: Απ΄ότι γράφω, τα Σκαλαθύρματα έχουν την πρώτη θέση ο Καραγκιόζης τη δεύτερη, τα Χρονογραφήματα την Τρίτη και τα Άρθρα την τελευταία. Συμπέρασμα; Αρχίζομε και βάζομε μυαλό!
  • Κι ένα τελευταίο: Από τους 7.000 περίπου αναγνώστες μας,το 40% είναι κάτοικοι της Πρωτεύουσας, το 25% του Ηρακλείου, και το 0,67% των Χανίων! Συγκρητισμός που λέμε!