Σκαλαθύρματα 19/1/2018

Κώστας Γραμματικάκης
Κώστας Γραμματικάκης

  • Φτου για να μη μας ματιάσω αλλά το Mesogios.gr σημειώνει εκπληκτική επιτυχία. Οι γνώμες είναι απολύτως θετικές. Και το εκπληκτικό: Από τις έξι χιλιάδες επισκέψεις που είχαμε πάνω από 50% είναι από την Αθήνα, ενώ εκατοντάδες ήταν ήδη από το εξωτερικό από κάθε μεριά του πλανήτη.
  • Η Ένωση Κρητών Αμερικής θα χρηματοδοτήσει την διεξαγωγή μαθημάτων στα αγγλικά, σχετικών με την ύλη του Πολυτεχνείου, για Αμερικανούς και Ελληνοαμερικανούς μαθητές. Κίνηση εξόχου ωραιότητας.
  • «Του είπα είσαι εντελώς ηλίθιος; Εσένα τι σου έδωσαν ως αντάλλαγμα; Και μου απάντησε: Α, έκανα βλακεία; Εντάξει, θα το πάρουμε πίσω» Στο όνομα του Θεού και της Παναγίας! Με τέτοια πολιτική και τέτοιους πολιτικούς πώς η Ελλάδα επιβιώνει ακόμη;
  • Οίνος ευφραίνει καρδίαν ανθρώπου λέει το Ευαγγέλιο. Κι είναι το μοναδικό σφάλμα που εντοπίζει κανείς στο Ιερό Βιβλίο. Γιατί; Γιατί αγνοεί τον καφέ και το πώς σώζεται ή καταποντίζεται η Ελλάδα στις καφενοσυζητήσεις. Βεβαίως δεν λείπουν και οι διχογνωμίες για γκόμενες και γκόμενους. Πάντοτε όμως με τη συνοδεία καφέ που ώς φαίνεται ευφραίνει την καρδία των Ηρακλειωτών για να μην πούμε των ανθρώπων.