Σκαλαθύρματα 19/03/18

Κώστας Γραμματικάκης
Κώστας Γραμματικάκης

  • Για να ‘ρθω σήμερα από το σπίτι μου μέχρι το γραφείο, απόσταση περίπου 300 μέτρα, κατάπια τη μισή Σαχάρα! Μπορεί να μου ‘κατσε στο λαιμό και μια καμήλα -δρομάδα και όχι βακτηριανή- με τη σέλα κι όλα της τα χάμουρα. Τόσος ήταν ο νοτιάς κι αφρικάνικη σκόνη, γαμώ το κέρατο και των δυο.
  • Μεγάλη θλίψη έχει πέσει στο ΣΥΡΙΖΑ! Ο λόγος ότι πριν από μέρες που ήταν ο κύριος Τσίρπας πνίγηκε η πόλη από τη βροχή. Ακόμη, μόλις ανέλαβε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας ο κύριος Κουβέλης, απηύδησαν από τους Τουρκαλάδες, οι δυο μας στρατιωτικοί. Η θλίψη βεβαια δεν οφείλεται στα γεγονότα. Οφείλεται μόνο στο ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έχει πάει σ’ έναν καλύτερο κόσμο και αυτοί δεν μπορούνε πια να τον κατηγορήσουνε για…γκαντεμιά!
  • Κάποτε στη Ρωσία -στη Μόσχα συγκεκριμένα- είχα πάθει ανακοπή καθώς έβγαινα από την Ολυμπιακή πισίνα στους 22 βαθμούς υπό το μηδέν. Με σώσανε τα παιδιά της ολυμπιακής ομάδας και το βράδυ το γλέντησα πίνοντας βότκα, φυσικά. Θα σας διηγηθώ όμως αλλού αυτήν την ωραία ιστορία.
  • Δικαίως τα έχουν βάλει με τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο που έβρισε χυδαία τους ομοφυλόφιλους. Τον πήγανε στο δικαστήριο όπου και αθωώθηκε μ’ ένα σκεπτικό που εγώ τουλάχιστον δεν το κατάλαβα. Δεν είμαι υπέρ των ομοφυλόφιλων και νομίζω ότι το έχουν παραξηλώσει. Όμως όταν ένας Δεσπότης κάνει κηρύγματα μίσους εναντίον τους, τότε το μόνο που έχω να πω είναι ξυρίστε τον για να μη μας εκθέτει όλους.
  • Τώρα μαζί με την Άνα αναρωτιόμαστε γιατί άραγε το Μητροπολίτης γράφεται με «η» -η «κορόνα του γράφεται από το Μίτρα με «ι»- Προφανώς πρόκειται για ένα από τα σπάνια σφάλματα της γλώσσας μας.

 

Comments

  1. Oraia ta lete re    

    > Τώρα μαζί με την Άνα αναρωτιόμαστε γιατί άραγε το Μητροπολίτης γράφεται με «η» -η «κορόνα του γράφεται από το Μίτρα με «ι»- Προφανώς πρόκειται για ένα από τα σπάνια σφάλματα της γλώσσας μας.

    Κανένα λάθος. Είναι για τον ίδιο λόγο που και οι Βουλευτές δεν γράφονται με σκέτο όμικρον.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.