Σκαλαθύρματα 14/03/18

Κώστας Γραμματικάκης
Κώστας Γραμματικάκης

  • Από μια «ηλεκτρονική γκάφα» που κάναμε -όπως κι αλλού γράψαμε– δε δημοσιεύσαμε τις απαντήσεις που μας έδωσε ο Δήμος, σε θέμα που τον αφορούν και που είχαμε θίξει. Ζητώ κι εγώ συγνώμη γι’ αυτό, με την ελπίδα ότι δε θα επαναληφθεί.
  • Όσο στρώνει η οδός Ίδης, τόσο και μ’ αρέσει. Βέβαια συμμερίζομαι απολύτως τη δυσαρέσκεια των συμπολιτών εμπόρων, που έπαθαν μεγάλες ζημιές αυτό το διάστημα. Όμως, τους λέω, πόσο όμορφη θα είναι η πεζοδρόμηση και πόσο θα σας βοηθήσει και κάνετε λίγη ακόμη υπομονή.
  • Εγώ θα το φωνάζω μέχρι να με βαρεθείτε, αν δε μ’ έχετε ήδη βαρεθεί: Από Αύγουστο, χειμώνα, κι από Μάρτη, καλοκαίρι. Κι αν δε με πιστεύετε , ή δεν με εμπιστεύεστε, πηγαίνετε για μια βουτιά στη θάλασσα! Είναι απολαυστικά παγωμένη! Θα μου πείτε τώρα συνδυάζονται αυτά τα δυο; Συνδυάζονται, πώς δε συνδυάζονται. (μαζί με κάποια αντιβιωτικά πιθανόν).
  • Όσο υπαγορεύω στην Άνα τα όσα σοφά σας γράφω, έχω τα μάτια κλειστά και κρατώ την κεφαλή μου! Βλέπετε από την τόση γνώση έχει γίνει ασήκωτη . 500 κιλά υπολογίζω χώρια το μυαλό που ούτως ή άλλως είναι ελάχιστο!
  • Ρε Νικολέτα, κάποτε με είχες πει «αξιολύπητο». Σήμερα σου λέω εγώ ψωμί κι αλάτι. Έμαθα πως είσαι πρώτη κοπελιά και θα ήθελα να σε έχω φίλη.

Comments

  1. Nikoleta Papathanasiou    

    🙂 Τον διπλανό σας εννοούσα, Κώστα

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.