Σκαλαθύρματα 1/2/2018

Κώστας Γραμματικάκης
Κώστας Γραμματικάκης

  • Παρακαλώ τον πρώην Πρύτανη κι Ευρωβουλευτή κύριο Γιώργο Γραμματικάκη να βάλει τον κώλο του κάτω και να γράφει άρθρα στο Mesogios.gr. Ως μεγαλύτερος κατά είκοσι λεπτά αδερφός έχω κάθε δικαίωμα να το απαιτήσω αυτό. Καλή η Ευρωβουλή αλλά πιό καλή η Κρήτη.
  • Ο τέως υπουργός Παιδείας κύριος Φϊλης που σαν να βρίσκει τον εαυτό του μόλις τον διώξαν από το Υπουργείο δήλωσε χτες: «Ο κ. Καμμένος θα βρεθεί πρό των πολιτικών ευθυνών του» αν δεν ψηφίσει την κυβέρνηση και ότι φέρει για το Μακεδονικό. Να χαρείς κύριε Φϊλη πες μας κάτι παραπάνω για αυτό το «ευθυνών». Έχουμε πραγματικά ανάγκη να γελάσουμε. Και με το «κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι» δεν χαχανίζουμε και πολύ.
  • Από ένα πολύ μεγάλο Έλληνα κιθαρίστα τον Αχιλλέα Περσίδη πήρα σήμερα ένα τηλεφώνημα. Ήθελε να μου πει ότι προσυπογράφει απολύτως τα όσα λίγα γράψαμε εχτές για τον Θανάση Κλεώπα. Αχχιλέα μου προτεραιότητά μας είναι να επαινούμε όλους όσοι πραγματικά αξίζουν τον κόπο.
  • Χαράς ευαγγέλια! 14 μέρες «κυκλοφορούμε» κι έχουμε ξεπεράσει – χωρίς καμιά διαφήμιση σημειωτέον» τους 15 χιλιάδες αναγνώστες! Και η αλήθεια να λέγεται: Ούτε εμείς δεν περιμέναμε να έχουμε τέτοια και τόση απήχηση. Θερμά σας ευχαριστούμε για τη δύναμη που μας δίνετε ώστε να συνεχίσουμε.
  • Αν δεν έχει καταχωρηθεί το κινητό σας στο κινητό στενού έστω φίλου σας μην περιμένετε απάντηση στις κλήσεις που θα του κάνετε! Είναι τέτοιας θρασύτητας οι κλήσεις των «εισπρακτικών» λεγομένων εταιρειών που κανείς δεν απαντά αν δεν δει το όνομα. Φροντίστε το λοιπόν και σας μιλώ από προσωπική πείρα!