Σκαλαθύρματα 11/2/2018

Κώστας Γραμματικάκης
Κώστας Γραμματικάκης

  • Μια βδομάδα Αποκριές έχουμε ακόμη. Δείτε κοπέλια ίντα θα κάνετε κι από ότι ακούω ο Δήμος είναι αρωγός σας. Έτσι μπας και μπορέσετε να νηστέψετε – κατά κάποιο τρόπο – μέχρι την Ανάσταση.
  • Και μια και αναφερθήκαμε στο Δήμο ασφαλώς και πρέπει κανείς να επαινέσει θερμά το θέμα του Πάρκου Γεωργιάδη. Αντιμέτωπος με τις λεγόμενες «Φυλές του Πάρκου» που άλλα ζητάει ο ένας κι άλλα ζητάει ο άλλος με στόχο τους να μη γίνει τίποτα τελικά, ο Δήμος και οι αρμόδιοί του προκάλεσαν δημόσιο διάλογο προσφέροντας μελέτες τεκμηριωμένες και άριστες και αντιμετωπίζοντας μόνο φωνασκίες. Έτσι μπράβο αρμόδιοι του Δήμου!
  • Έχασα σήμερα τον πρωινό μου περίπατο στο Ηράκλειο μια και άργησα να κοιμηθώ χτες το βράδυ έχοντας να μελετήσω σπουδαία θέματα. Εντάξει ρε μη φωνάζετε. Τον περίπατο θα τον κάνω το μεσημεράκι και θα σας αποκαλύψω τα όσα απαντήσω. Βεβαίως εξακολουθεί ο κωλόκαιρος, η πιθανότητα βροχών όλο κι απομακρύνεται. Για αυτά όμως Άλλος αποφασίζει. Σε εμάς απομένει μόνο να χαιρόμαστε το Ηράκλειο περπατώντας στα στενοσόκακά του.
  • Αν πω ότι στεναχωρήθηκα για τη διαγραφή του Αντώναρου, ψόματα θα πω. Παρόλο που έχουμε συνεργαστεί πολλές φορές πάντοτε θαύμαζα περισσότερο σε αυτόν τον πατέρα του – τον Αρχέλαο δηλαδή τον καταπληκτικό γελοιογράφο – παρά τον ίδιο. Δεν πειράζει ρε Ευάγγελε. Έχεις για να ζήσεις.
  • Βαριές απώλειες πληρώνει η Τουρκία στον πόλεμο με τους ιδιαιτέρως έμπειρους Κούρδους. Βουτήχτηκε λοιπόν στο αίμα ο λεγόμενος «Κλάδος Ελαίας» και αναμένουμε ο μάλλον σχιζοφρενής Σουλτάνος τους πού αλλού θα επιτεθεί τώρα για να μειώσει το θρήνο από τους νεκρούς στρατιώτες του που στο κάτω κάτω σε τίποτα δεν έφταιγαν. Προσέχετε!

 

Comments

  1. χατζηγιαννακης γιαννης    

    κυριε Γραμματικακη, οι φυλες του παρκου εχουν καταθεσει απο την πρωτη στιγμη 17 ερωτηματα που οι φιλοι σας του δημου αποφευγουν να απαντησουν…και δεν απαντουν γιατι το σχεδιο τους, τους εκθετει και αποκαλυπτει οτι προκειται για προχειροτητες που συνηθως καταληγουν σε εμπορευνατικη εκμεταλλευση…

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.