Σκαλαθύρματα 07/03/2018

Κώστας Γραμματικάκης
Κώστας Γραμματικάκης

  • Αν θέλετε να μετρήσετε σε τι χάλι έχουν φτάσει τα αθηναϊκά κανάλια, τότε αποπειραθείτε να δείτε ένα μέρος μιας εκπομπής που κάνει ο ΣΚΑΙ – και που δεν ξέρω πως τη λένε, με κάτι ζευγάρια που γκομενίζουν. Ειλικρινά σας λέω ότι είναι τόσο άθλιοι και οι γκόμενοι και οι γκόμενες που μόνο σα συστατικό μιας πρώτης ύλης που θα οδηγήσει στην αθλιότητα μπορούν να γίνουν.
  • Όποιος ξέρει καμιά συνταγή που να οδηγεί στο κόψιμο του τσιγάρου, τον παρακαλώ πολύ να μου τη δώσει. Μόνο να μην ακούσω μαλακίες του είδους ότι πρέπει να το θέλεις κλπ κλπ. Επίσης θεωρώ απαράδεκτο το να μου συστήσουν να ράψω το στόμα μου.
  • Αν έχετε πάει λοιπόν στη χώρα των Μαορί και δεχτήκατε αντί για φιλάκι ένα τρίψιμο της μύτης σας με τη μύτη του οικοδεσπότη, να ξέρετε ότι είναι μια υπέροχη κίνηση που πολλά διδάσκει: Το κάνουν για να νιώσουν την ανάσα της ζωής. Το φιλί αυτό το λένε «χόνγκι» για να μην μπλεχτείτε και με άλλου είδους φιλιά. Άντε και καλό σας ταξίδι, για την χώρα των Μαορί, λοιπόν.
  • Μια καλή ιδέα ρε παιδιά είναι να εφαρμόσομε κι εμείς των έθιμο των Κελτών που σκότωναν σε τελετή τους βασιλιάδες τους αφού έκλειναν μια τετραετία εξουσίας. Τι λέτε λοιπόν; Το εφαρμόζομε κι εμείς;
  • Η ΕΤ2 προβάλλει σειρά με τη Λουσίλ Μπολ! Τώρα δε μας αφορά ασφαλώς ότι η Λουσίλ γεννήθηκε το 1911! Έτσι για να μάθετε που πάνε τα λεφτά που δίνετε για να συντηρείτε τους «κρατικούς» ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς.