Σκαλαθύρματα 03/04/18

Κώστας Γραμματικάκης
Κώστας Γραμματικάκης

  • Με θλίψη βλέπω σ’ αυτό το άθλιο facebook να ογκώνεται σχεδόν επικίνδυνα η διχόνοια μεταξύ των Ελλήνων. Με άκρως ανόητες αναρτήσεις, οι φανατικοί προσπαθούν να διαγείρουν τα πιο χαμηλά από τα ένστικτα του Έλληνα και να στρέψουν τον ένα κατά του άλλου. Δεν πάτε στο διάολο λέω εγώ;! Όλα τα ‘χε η Μαριωρή, μόνο ο φερετζές της έλειπε.
  • Η Γερμανίδα Καγκελάριος, κυρία Μέρκελ, μίλησε σε αυστηρό τόνο κατά των Τούρκων. Μετά δυο μέρες τους πούλήσε κι εγώ δεν ξέρω πόσα Leopard. Αυτό παιδάκια θα πει σύγχρονος πολιτικός ηγέτης! Κι όμως δεν τους έχουμε στείλει ακόμη όλους στον αγύριστο.
  • Θυμηθείτε: Μεγάλη Δευτέρα, μεγάλη μαχαίρα. Μεγάλη Τρίτη, ο Χριστός εκρίθη. Μεγάλη Τετάρτη, ο Χριστός εχάθη. Μεγάλη Πέμπτη, ο Χριστός ευρέθη. Μεγάλη Παρασκευή, ο Χριστός εις το καρφί. Μεγάλο Σαββάτο, ο Χριστός στον τάφο. Και του Πάσχα Κυριακή το αρνάκι στο ταψί.
  • Έχω μια καλή φίλη που ζει στη Σαντορίνη κι απ’ ότι βλέπω ασχολείται με την υποβρύχια κολύμβηση. Τι να σου πω αγάπη μου γλυκιά, που εκεί στη γειτονιά δεν έχει καρχαρίες, να στείλω κανέναν να σου φάει τον κώλο.
  • Για να βρω την φιλενάδα μου την Άνα, πρέπει να ψάχνω στα βουνά γύρω από το Σάουερλαντ (Γερμανία)  και να την ανακαλύψω να παίζει με λύκους και αρκούδες. Κάτσε μωρή στ’ αβγά σου και σταμάτα να παριστάνεις τον Μόγλη.