Παναγία μου βοήθα τους ηλίθιους να ξυπνήσουν

Το τι γίνεται στο facebook είναι απερίγραπτο με τους αφελείς κι εύπιστους σε οτιδήποτε

??? ????????????????
??? ????????????????

Στο παγκόσμιο καφενείο υπό την επωνυμία facebook βλέπεις τα πάντα αλλά κάποια πράγματα σε βγάζουν από τα ρούχα σου. Το παιχνίδι του «like farming» έχει γίνει πραγματικά ανελέητο, το πρόβλημα όμως δεν είναι αυτό τόσο, όσο το πόσοι συμπατριώτες μας είναι εύπιστοι και δεν βλέπουν τη μύτη τους.

Μεταξύ των ομάδων του τύπου «Ελληνίδες μανούλες στο facebook», ή τα κρυπτοχρυσαυγίτικα του τύπου «Όλοι οι Έλληνες σε μια σελίδα» και «Πόσα like για τον τσολιά μας;» υπάρχουν και δεκάδες σελίδες που χρησιμοποιούν τη θρησκεία (τι άλλο;) για να μαζεύουν χαχόλους. Μία από αυτές έπεσε χτες στα μάτια μου και τη μοιράζομαι μαζί σας. Καταναλώστε υπεύθυνα…

Έχει μόλις…. 111.738 like και κάτι ψιλά που θα έλεγε ο Ζαμπέτας. Και τα ενδιαφέροντα της… Παναγίας σύμφωνα τουλάχιστον με τη σελίδα περιστρέφονται γύρω από συγκεκριμένο site που έτσι «τσιμπάει» μερικά κλικ στη μάχη για την αναγνωσιμότητα. Κάτι τέτοια βλέπεις και ο Ερντογάν αρχίζει και μοιάζει… «μια κάποια λύσις» έτσι που καταντήσαμε δίχως βαρβάρους.

Με απλά λόγια για να το καταλάβουν και οι πιο αδαείς

Όταν κάποιος σου βάζει την Ελληνική σημαία, ή την Παναγία, ή την Πατρίδα, ή οτιδήποτε παράγωγο αυτών στον τίτλο μιας ομάδας του facebook, απλά είναι κράχτης για να κάνεις κλικ, like και γενικά να γίνεις ακόλουθος της σελίδας στην οποία σε παραπέμπει πλαγίως. Έτσι αυτός θα πάει μετά να πάρει τα 30 αργύρια των διαφημίσεων (για να το πιάσουν και οι θρήσκοι το υπονοούμενο).

Α! ΄Έχει και πιπεριές γεμιστές με ρύζι!

Ξέρετε κάτι μεταξύ μας;

ΖΟΥΜΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ! (Τρόμος…)

Comments

  1. Oraia ta lete re    

    Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που ακόμη νομίζουν οτι η Γη είναι επίπεδη και οτι ο Ερατοσθένης ήταν μέλος συνωμοσίας που κρατάει πάνω απο δύο χιλιάδες χρόνια, σχεδιασμένη απο την αρχαιότητα για να μας «ρίξουν στάχτη στα μάτια», οπότε μην ψάχνετε να βρείτε γωνία στο δεκάρικο.

    Το ερώτημα είναι εσείς που πάτε με τίτλο mesogeios.gr έτσι σκέτο χωρίς clickbait, μια σημαία, καμιά εικόνα, καμιά προφητεία ρε αδερφέ έστω :p

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.