Ο Ερντογάν κατάφερε να κλείσει τη σελίδα του Έλληνα γραφίστα

Κάθε Έλληνας πρέπει να κοινοποιεί αυτή τη φωτογραφία του φασίστα

Ίων Χριστοφιλόπουλος
Ίων Χριστοφιλόπουλος

Όπως αναφέρει ο Jo Di, o Ερντογάν κατάφερε να υποχρεώσει το Facebook να του κλείσει τη σελίδα. Καταλαβαίνετε γιατί σας προτρέπω να κοινοποιήσετε το θέμα αυτό; Η φωτογραφία του Ερντογάν πρέπει να κάνει το γύρο του κόσμου από κάθε Έλληνα. Γιατί σήμερα είναι ο Jo Di, αύριο θα είμαστε εμείς. Και όχι μόνο από τον Ερντογάν. Η λογοκρισία στα social media δεν πρέπει να περάσει.

«Δύο ημέρες μετά το e-mail του Twitter για την ανάρτηση σχετικά με τον Ερντογάν (μέρος Α και μέρος Β) με ένα νέο e-mail το Facebook, αυτή τη φορά, με ενημέρωσε πως προχώρησε στο κλείσιμο της σελίδας Jo Di – η λειτουργία της οποίας ξεκίνησε τον Ιούνη του 2015 (στη δεύτερη φάση του).

Τρία χρόνια μετά και χωρίς δεύτερη εξήγηση, ήρθε ο πλήρης αποκλεισμός πρόσβασης και οποιαδήποτε άλλη επικοινωνία ή επεξεργασία της σελίδας.

Σε αντίθεση με την αναλυτική δικαστική απόφαση, στην περίπτωση του Twitter και του Ερντογάν, αυτή τη φορά το Facebook δεν μπήκε στον κόπο να ενημερώσει ούτε για ποιο λόγο συγκεκριμένα έγινε η πλήρης διαγραφή και το κλείσιμο της σελίδας Jo Di ούτε πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία».