Οι «προοδευτικοί»

Κώστας Γραμματικάκης
Κώστας Γραμματικάκης

Όσο παρατηρώ τον κανιβαλισμό που μέσω των αθηναϊκών καναλιών εκπέμπεται, τόσο και συγκινούμαι από τις εκδηλώσεις συμπαράστασης απλών ανθρώπων προς τους δυο ομήρους στρατιωτικούς.

Μην τους πείτε ούτε στρατόκαυλους, ούτε Ελληναράδες. Απλοί Έλληνες και Ελληνίδες είναι που νιώθουν να τους πνίγει η αγανάκτηση για τους βαρβάρους, αυτούς που είδαν πάλι τον ασκιανό τους στο πηγάδι και κάνουν τους παλικαράδες στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Στο κάτω κάτω φίλοι μου «προοδευτικοί» που αντιδράτε, σκεφτείτε μόνο ότι -και έτσι θα ησυχάσετε- ότι πιθανότατα κανείς σας εάν ξεσπάσει καμιά σύρραξη δεν θα είστε στην ομπρός μερά. Κάπου καταχωνιασμένους θα σας βρούμε εν ασφαλεία διαβιούντες.

Είναι παλιό το παραμύθι αυτό και το ‘χομε πια μάθει από έξω και ανακατωτά. Μια ζωή αφήνετε τους άλλους να βγάζουν το φίδι από την τρύπα κι εσείς παραδοξολογείτε στα καφενεία με τον ένα πόδα απάνω στον άλλον.

Σας βεβαιώνω ότι, εμείς που εργαζόμαστε πραγματικά για την Ειρήνη, δεν δίνομε πια περιθώρια στη μοχθηρότητά σας, και την ανοησία σας. Ιδεοληπτικοί χατζηαβάτηδες κάτσετε στα αβγά σας επιτέλους.