Να τους βάλουν στη μπουζού μαζί με τον Κουφοντίνα

Αν υπάρχουν στοιχεία για αυτό το σκάνδαλο να τους βάλουν στο ίδιο κελί μαζί του - Αλλιώς η κυβέρνηση είναι αδίστακτη

??? ????????????????
??? ????????????????

Ο Κουφοντίνας πήρε άδεια ξανά και έχει γίνει θέμα διαμάχης πάλι με μία υποσημείωση ωστόσο: Ο Κουφοντίνας ΕΙΝΑΙ στη φυλακή και εκτίει την ποινή για τα εγκλήματά του. Οι πολιτικοί που ανατίναξαν τη χώρα πλην Τσοχατζόπουλου είναι ακόμη έξω οκτώ χρόνια μετά τη χρεοκοπία.

Αν η Ελληνική Δικαιοσύνη έχει στοιχεία για την υπόθεση Novartis να αφεθεί ήσυχη και από τους Συριζαίους και να πάνε μέσα για όσο κριθεί άπαντες εκείνοι που θα καταδικαστούν ως ένοχοι.

Ο Κουφοντίνας με τους πολιτικούς πάντως τώρα που το σκέφτομαι έχει ένα κοινό: Υποστήριζαν αμφότεροι πως ότι έκαναν το έκαναν για το καλό του Ελληνικού λαού.

Αν λοιπόν κριθούν ένοχοι κάποιοι πολιτικοί γιατί να μην τους βάλουν στο ίδιο κελί με τον Κουφοντίνα να μιλάνε για τα οράματα που είχαν αμφότεροι «για το καλό μας»;

Αυτό θα είχε ενδιαφέρον – Θα μπορούσαν να βάλουν και κάμερες ως κοινωνικό πείραμα με live μετάδοση στα social.

Ωραίο πλάνο αν το καλοσκεφτείς για κωμωδία αν δεν ήταν όλη η ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας μια τραγωδία διαρκείας.

Πώς είπατε; Οι πολιτικοί δεν εγκλημάτισαν όπως ο Κουφοντίνας; Σοβαρά; Έχετε ρωτήσει καρκινοπαθή που δεν έχει να πάρει τα φάρμακά του πως νιώθει; Έχετε ρωτήσει συγγενείς θυμάτων τροχαίου δυστυχήματος από κακοτεχνία δρόμου πώς νιώθουν; Έχετε ρωτήσει τους συγγενείς των παιδιών του ελικοπτέρου στα Ίμια πώς νιώθουν; Έχετε ρωτήσει τους συνταξιούχους πώς νιώθουν; Και πόσοι άλλοι και ο κατάλογος δεν έχει τέλος. Αυτοί οι «θάνατοι» που κάποιοι από αυτούς είναι και αργοί και βασανιστικοί είναι μικρότερα εγκλήματα;

Αν ωστόσο αποδειχθεί ότι δεν υπάρχει υπόθεση, αυτή η κυβέρνηση θα κριθεί ως αδίστακτη.