Με ποιό δικαίωμα η ΕΡΤ δεν μετέδωσε το συλλαλητήριο ρε;

Πώς την έχετε δει εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ και νομίζετε ότι δεν θα σας πάρει και θα σας σηκώσει;

??? ????????????????
??? ????????????????

Τις απόψεις μου για τη Μακεδονία όσοι φίλοι έτυχε να διαβάσετε κάποιο κείμενο μου τις ξέρετε και απέχουν παρασάγγας από τον εθνικισμό. Για όσους δεν έτυχε απλώς με δυο λόγια να πω πως εκτιμώ ότι η Μακεδονία είναι… Μακεδονική, διότι μακεδονικό έθνος δεν υπάρχει εδώ και αιώνες οπότε ούτε τα Σκόπια ούτε η Ελλάδα μπορούν να διεκδικούν αυτό, η Θεσσαλονίκη ήταν από το 2ο αιώνα προ Χριστού η σπουδαιότερη Εβραϊκή πόλη κι έχουμε πολλούς σκελετούς στη ντουλάπα μας από τα όσα έκαναν πολλοί Θεσσαλονικείς στους συμπολίτες τους μετά τον Απρίλιο του ’41…
αλλά!

Με ποιό δικαίωμα η ΕΡΤ δεν μετέδωσε το συλλαλητήριο ρε Συριζαίοι; Αυτά ούτε ο αρχιγκάγκστερ Ανδρέας Παπανδρέου δεν τα έκανε μετά το ’81 και επί παντοδυναμίας του. Αυτά τα έκανε η Δεξιά και μετά το ’81 οι ΠΑΣΟΚΟΙ διαμαρτύρονταν που στην τότε ΕΡΤ έβλεπαν την αντιπολίτευση της ΝΔ να μιλά στους δέκτες διότι ως τότε δεν είχαν δει ποτέ το αντίθετο.

Θα πείτε ότι δεν είδατε το πλήθος;

Ξέρω τη Θεσσαλονίκη σαν την παλάμη μου γιατί έζησα χρόνια εκεί και το πλήθος αυτό κάτω από 200.000 δεν ήταν.

Στη δημοκρατία ρε κατσαπλιάδες έχει δικαίωμα λόγου από τον Στάλιν ως τον Χίτλερ. Διαφορετικά βγάλτε το φερετζέ της «ανανεωτικής αριστεράς» και πείτε ότι είστε τελικά πράγματι υβριδικό όχημα εκ του… Περισσού.

Το ΚΚΕ τουλάχιστον έχει αξιοπρέπεια: Σου λέει προ ετών η Παπαρήγα στα ίσα πως αν βγούν ποτέ στην κυβέρνηση, εκλογές ξανά δεν έχει. Αντρίκια, όμορφα, παντελονάτα.
Εσείς;

Είστε τόσο κρετίνοι που θα κάνετε τα πάντα προκειμένου να παραμείνετε με θεμιτούς και αθέμιτους τρόπους στην εξουσία σε χώρα μέλος του ΝΑΤΟ; Κι αν σας αφήσουν να το κάνετε τι άλλο θα δώσετε διότι τη χώρα για 100 χρόνια την υποθηκεύσατε. Τώρα ξεκινά το μεγάλο ξεπούλημα.

Κι ένα ανέκδοτο για το τέλος. Κάποτε ένας δημοσιογράφος πήγαινε στην Τήνο για εκκλησιαστικό ρεπορτάζ. Προτίμησε να αφήσει την εφημερίδα όμως για να πάει στη Ραφήνα με μια γκόμενα και την επομένη που γύρισε στη δουλειά τον ρώτησε ο διευθυντής τι είδε στο νησί.

– Τα συνήθη «θαύματα» κύριε διευθυντά μου.

– Σοβαρά; Πέρνα κι από το λογιστήριο και απολύεσαι.

Είχε χάσει τον τορπιλισμό της Έλλης γιατί ήταν Αύγουστος του 1940 αλλά κινητά δεν υπήρχαν ούτε τηλεοράσεις.

Εσείς χάσατε ένα πλήθος όχι επειδή πήγατε για γκόμενες οπότε θα το δικαιολογούσα, αλλά επειδή σας το ζήτησε το κόμμα και αυτό είναι αδικαιολόγητο. Το νου σας διότι στο Σύνταγμα δεν θα είναι αστεία τα πράγματα και δεν σας βλέπω καλά εκεί στην ΕΡΤ. Κάνετε αυτά που κοροϊδεύατε και χειρότερα. Ξεφτίλα…