Μεγαλεία: Τούρκικη φρεγάτα στον Καφηρέα ενώ νερά έμπαζαν από το θόλο της βουλής

Ένα σκηνικό ωραιότατο που αποδίδει πλήρως την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα

??? ????????????????
??? ????????????????

Βροχή άρχισε να πέφτει στα έδρανα του ΚΚΕ εντός της Ελληνικής βουλής χθες, την ίδια ώρα που η Τούρκικη Φρεγάτα Μπαρμπαρός ήταν στον Καφηρέα (ναι καλέ δίπλα στην Αθήνα) κι έκοβε βόλτες προφανώς αφού στην ίδια συμμαχία ανήκωμεν.

Τι; Δεν είναι η Ελλάδα και η Τουρκία στο ΝΑΤΟ;

Αφού είμαστε «σύμμαχοι» προς τι τα μίση και ο αλληλοσπαραγμός. Ως «σύμμαχοι» δεν κάναμε και την Κύπρο… «Κορέα» το ’74 με τη «συμμαχική» συμμετοχή Άγγλων και Αμερικανών;

Η Τούρκικη Φρεγάτα φίλοι εμένα δεν με ανησύχησε. Τα νερά από το θόλο της βουλής με ανησυχήσανε περισσότερο. Σαν να ήταν ένα μήνυμα στο πολιτικό κατεστημένο πως όπου να ναι θα τους έρθει ο θόλος στο κεφάλι και καλά να πάθουν. Ιδιαιτέρως το ΚΚΕ που περιμένει ακόμη τις «αντικειμενικές συνθήκες» να ωριμάσουν.

Η Τουρκία από την πλευρά της είναι σαν να μας λέει: «Ελάτε πίσω στη μητέρα πατρίδα. 200 χρόνια παίξατε ελεύθεροι και τα είδαμε τα χαΐρια σας». Δεν την κακολογώ. Μόνοι μας βγάλαμε τα μάτια μας και όχι δεν μας φταίνε οι ξένοι αν εμείς κάναμε τον οίκο ανοχής μπουρδέλο.

Ανεχτήκαμε τόσα και τόσα, «Εθνάρχες», «Σωτήρες», «Αλλαγές», «Εκσυγχρονισμούς», «Μεταπολιτεύσεις» (ανάθεμα κι αν έγινε ποτέ καμιά, αντί μιας οικογενείας, κυβερνούν τρεις) κι ένα σωρό άλλα τραγελαφικά.

Τώρα όμως ο οίκος ανοχής όπου τουλάχιστον ανεχόμασταν επαρκώς ο ένας τον άλλον για κάποιες δεκαετίες, έγινε κανονικό μπουρδέλο. Ο καθένας κάνει ότι του καπνίσει και δεν τρέχει κάστανο.

Τραβάνε μια παραγραφή και καθαρίσανε άπαντες με τον νόμο περί αν-ευθύνης Υπουργών.

Μπορεί και να έχει δίκιο ο Ερντογάν. Πάμε πίσω. Στην τελική αισθητικώς μας συνδέει η «μπακλαβά κουλτούρ» αφού και στον πολιτισμό μαντάρα τα έχουμε κάνει.

Δε βαριέσαι όμως: Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδίζουν. Τι; Λες για αυτό να μην γυρνάμε στη «μαμά Τουρκία»; Επειδή εκεί θα κάνει κουμάντο η Φενερμπαχτσέ κι η Γαλατασαράϊ κι οι γαύροι θα τα βρουν σκούρα να παίρνουν αβαβά τα πρωταθλήματα;

Υ.Γ. Γειά σου μεγάλε Αρκά.

Υ.Γ.2. Πού είσαι Ηλία Πετρόπουλε να γελάσεις…