Καθαρές κουβέντες

Κώστας Γραμματικάκης
Κώστας Γραμματικάκης

Θέλω να ξέρετε το εξής: Η Mesogios.gr λειτουργεί τελείως αυτόνομα. Βεβαίως εγώ φέρω την τελική ευθύνη για τα όσα γράφονται την οποία τελικά μοιράζομαι με τους συνεργάτες μου, κρίνοντας όμως όχι τις απόψεις τους αλλά τον τρόπο με τις οποίες τις εκθέτουν.

Έτσι θα βρείτε πάρα πολλά άρθρα με αντισυγκρουόμενες ιδέες, που όμως καταλήγουν πάντοτε στο να είστε εσείς οι ωφελημένοι έχοντας μια σφαιρική εικόνα της πραγματικότητας.

Τις τελευταίες μέρες δέχτηκα σωρεία επιθέσεων, εν πολλοίς χυδαίων, όχι για αυτά στα οποία ενυπογράφως αναφέρομαι αλλά στις απόψεις συνεργάτη μου που είναι αλήθεια ότι εξετέθηκαν με περισσή εμπάθεια.

Τα πολλά χρόνια που διήυθυνα την πραγματική «Μεσόγειο» ουδείς και από κανένα κόμμα δεν μπόρεσε να εκφράσει το παραμικρό παράπονο εναντίον μου. Θα σας πω όμως σαν παράδειγμα μόνο τούτο: Όταν η Νέα Δημοκρατία προσπάθησε να κλείσει τη Μεσόγειο στερώντας της τις κρατικές ανακοινώσεις, οι πρώτοι που διαμαρτυρήθηκαν ήταν ο τότε συνασπισμός κι ο Πρόεδρος του κύριος Αλέκος Αλαβάνος που πραγματοποίησαν συγκέντρωση έξω από τα γραφεία μας, προκειμένου να διαδηλώσουν τη στήριξή τους.

Καταλάβατε αγαπητοί φίλοι; Αν όχι έχω κι άλλο τρόπο για να απευθυνθώ σε εσάς.

Comments

  1. Α. ΑΛΕΞ    

    Πολλά μπράβο για την προσπάθεια σας και όλων των παιδιών, πραγματικά κάνετε το Ηράκλειο μας πλουσιότερο. Όποιος διαφωνεί με κάποια άποψη ας εκφέρει τη δική του δημόσια όπως και οι αρθρογράφοι της ιστοσελίδας. Και πάλι μπράβο και πολλά ευχαριστώ!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.