Η σελίδα του JoDi άνοιξε εκ νέου χάρη σε όλους εσάς

Η φάτσα του φασίστα Ερντογάν θα είναι εκεί και θα κοσμεί το facebook ματωμένη όπως της αρμόζει

??? ????????????????
??? ????????????????

Όπως με ενημέρωσε με email ο JoDi η σελίδα του μετά την παρέμβαση χιλιάδων αναγνωστών που αντέδρασαν για τον αποκλεισμό της, είναι ξανά στο Facebook σε πείσμα του Ερντογάν αλλά και όσων δεν αρέσει η ανελέητη κριτική. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και στην προσωπική του ιστοσελίδα:

«Μετά από την αυθόρμητη κίνηση πολλών φίλων της σελίδας και μιας πρωτοβουλίας από τους συνεργάτες της ΦΩΝΗΣ και την αποστολή εκ μέρους τους μηνυμάτων αναφοράς προς το Facebook για να ξανανοίξει τη σελίδα, αυτό σήμερα ενέδωσε και η σελίδα Jo Di από το απόγευμα της Παρασκευής είναι και πάλι σε λειτουργία. Για πόσο; Αυτό δεν το ξέρω.

Αυτό που γνωρίζω όμως με σιγουριά είναι πως η δύναμη των γραφημάτων έρχεται από την δική σας στήριξη και αναδημοσίευση. Η δύναμη της φωνής μας έχει αξία όταν τη χρησιμοποιούμε. Ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε θαύματα και ένα από αυτά κάνατε τις προηγούμενες ημέρες με την ανάδειξη της ιστορίας της λογοκρισίας και σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου.

Το Facebook ενημέρωσε και όσους έκαναν την αναφορά για να ξανανοίξει τη σελίδα»…

Χαρά που θα κάνουν οι τελευταίοι… Κρατήστε πάντως τούτο: Κάθε δράση μας έχει σημασία και σε κάθε περίπτωση δεν πήγε χαμένη αυτή η προσπάθεια.

Comments

  1. Φλεμετάκης Γιώργος    

    Δεν χρειάζεται ούτε λεπτό επανάπαυσης.
    Ο επιμένων ΕΛΛΗ-ΝΙΚΑ.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.